woensdag 30 april 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 22

.........Reiger Boys mag zich niet vergissen in CSW, want die club wil de 3e plaats behouden, desnoods via de tafel, want concurrent Ter Leede 2 kwam niet opdagen bij die wedstrijd tegen CSW en zal punten in mindering krijgen......

Ter Leede 2 - Wartburgia 2
En dan de degradatiestrijd, dat wordt een strijd waar Hitchcock jaloers op zou worden. Wartburgia 2 speelt uit tegen Ter Leede 2, aanvang 12.30. Wanneer die wedstrijd is afgelopen spelen Berkel en Rijnvogels tegen elkaar.....wederom competitievervalsing? Wartburgia 2 heeft 17 punten, en heeft aan een zege genoeg voor handhaving. Berkel speelt dus om 15.00 thuis tegen FC Rijnvogels. Berkel heeft 15 punten en Rijnvogels heeft er 18. cvv Berkel moet winnen, bij een andere score is het gedegradeerd. Wint Berkel, dan komt het op 18 punten, en blijft Rijnvogels (ook) op 18 punten staan. Verliest Wartburgia 2 tegen Ter Leede, dan is dat bekend bij Berkel en Rijnvogels. Dan is een 1-0 genoeg voor Berkel, en vieren beide elftallen feest na afloop op het veld.

Maar het kan nog gekker. Berkel wint en komt op 18 punten. Rijnvogels verliest en heeft er ook 18. Wartburgia 2 speelt gelijk en komt ook op 18 punten, drie clubs eindigen op 18 punten, maar welke club degradeert er nu samen met Rijsoord? Het doelsaldo telt niet, komt er een minicompetitie, wordt er geloot, waar niemand bij is.....? Of worden er strafschoppen genomen door de drie clubs? Of een getal raden onder de tien, zij die het goed heeft, degradeert? Hoe dan ook, het wordt een krankzinnige slotdag in deze klasse.


Bron: vrouwenvoetbalnederland.nl

Geen opmerkingen: