zaterdag 6 oktober 2007

Reiger Boys - Ter Leede 2 2-0

Helaas, hebben geen puntje uit Heerhugowaard kunnen meenemen. Een ruststand van 1-0 door een strafschop, terwijl wij de ons toegewezen strafschop niet verzilverden.
Na rust sterk gespeeld, echter we wisten uit de diverse kansen niet te scoren en zoals het dan altijd gaat, valt de goal aan de andere kant.
We staan nog steeds derde, nu tezamen met onze tegenstander van volgende week Oostkapelle. Een mooie uitdaging dan.

Opstelling:
Bianca Kuyt, Amanda van Gils, Angela Wolvers, Saskia Drommel, Gabriella Mosk, Jorien Pool, Melanie Kruys, Lydia de Vos (Emma Birnie),Daveny Rodriquez (Nadine Bier), Nathalie Qaqaya, Kim Stockman

vrijdag 5 oktober 2007

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 5 (3)

Zoals uit de vorige twee berichten blijkt, denken de "kenners" dat het, ondanks dat het een topper wordt genoemd, het een vaststaand feit is dat Reiger Boys gaat winnen.
Maar is dat zo?
Begin het seizoen werd in Sassenheim een oefenwedstrijd gespeeld tegen datzelfde Reiger Boys. De eerste helft speelde da2 en de tweede helft da1 voor Ter Leede. Als ik mij goed herinner was de ruststand 0-0 en de eindstand 1-1. Voor rust was het een gelijkopgaande wedstrijd, waarbij verdedigend geen kansen werden weggegeven.
Ook in de competitie zie je dat beide ploegen weinig tegendoelpunten incasseren (beiden 3).
Kortom ik ga voor tenminste een gelijkspel!

Meiden sukses.

donderdag 4 oktober 2007

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 5 (2)

Overgenomen van Ladiessoccer.nl

1e Klasse A, spek en bonentijd breekt aan!

Nu de zomer (zomer?) voorbij is en we inmiddels 4 competitierondes achter de rug hebben kunnen we al zo’n beetje zien hoe de vork in de steel zit in de 1e klasse A.

In verband met de genante bevoorrechte positie van SC ’t Zand ten opzichte van de andere ploegen in deze klasse kan er voor wat betreft de uiteindelijke promotiekandidate eigenlijk geen echte spanning ontstaan, alleen nog kortsluiting! Tenzij natuurlijk Reiger Boys voor een gigantische stunt weet te zorgen!

Nu na 4 speelrondes staat al vast dat alleen Reiger Boys de Tilburgse formatie nog kan bijhouden voor wat betreft de uiteindelijke bezetting van de enige plaats die recht geeft op play off wedstrijden aan het einde van het seizoen, de nummers 3 en 4 op de ranglijst van dit moment Ter Leede 2 en Stedoco 2 kunnen daar geen aanspraak op maken en de rest van het gezelschap is inmiddels minimaal ~nu al~ op 6 punten gefietst

Laat wel even gezegd zijn dat SC ’t Zand geen enkele blaam treft voor wat betreft de ontstane situatie, zij worden zo hier en daar aangewezen als de boeman maar dat is totaal ten onrechte!

Onderaan de ranglijst kan het overigens wél een heel spannend seizoen worden, alleen wordt het wél hoog tijd dat ook Rijsoord eens een duitje in het zakje gaat doen

Voor a.s. zaterdag staat er in ieder geval één thriller op het programma te weten: Reiger Boys – Ter Leede 2.

De ploeg uit Heerhugowaard verliest thuis nooit, het vorige seizoen niet en ook dit seizoen nog niet, de twee gespeelde thuiswedstrijden leverden nu al een totaalscore op van maar liefst 12-0, de thuisploeg begint dan ook vol zelfvertrouwen aan de zware klus!

woensdag 3 oktober 2007

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 5

Voorbeschouwing overgenomen van de site vrouwenvoetbal

Reiger Boys - Ter Leede 2

De medekoploper heet Reiger Boys, dat beide thuiswedstrijden heeft gewonnen. Ter Leede won beide uitwedstrijden, dus alleen al daarom is de spanning om te snijden. Ter Leede verloor de eerste wedstrijd, maar een 9 uit 3 maakt de ploeg weer als vanouds. Reiger Boys speelde zaterdag in de 2e helft zeer goed voetbal tegen Saestum voor de beker, en is voor deze topper ook licht favoriet. In Heerhugowaard zijn de belangen groot, er worden veel toeschouwers verwacht bij de eerste echte kraker in deze klasse.

dinsdag 2 oktober 2007

Foto's Ter Leede 1

Afgelopen zaterdag toen in Ridderkerk bekend werd dat de wedstrijd definitief niet door zou gaan, werd Melanie gevraagd om terug naar Sassenheim te gaan om bij het eerste op de bank te zitten.
Uiteindelijk mocht ze daar Pricilla vervangen en ... wist ook nog te scoren! Hier Melanie in actie.

Onze topscoorster Louise mocht vanaf de eerste minuut bij Ter Leede 1 in de bekerwedstrijd tegen SJC meedoen en scoorde ook daar.