zaterdag 12 januari 2008

Rijsoord - Ter Leede 2 0-1

Onder meer de ellenlange blessurelijst stelt de trainers de laatste tijd voor een groot probleem. Eerst de elf speelsters voor Ter Leede 1 en dan de rest voor Ter Leede 2. Vandaag waren dat er eigenlijk maar 8!, aangevuld met Gaby (voor het eerst sinds maanden in het veld), Kim (gestopt maar vandaag even terug) en (meisjes 1 speelster) Diana, werd er een elftal op de been gebracht. De tweede puzzel is dan de opstelling. Vandaag slechts twee verdedigsters, dus noodgedwongen twee (aanvallende) middenvelders in de verdediging. En om het verhaal nog mooier te maken, in de tweede helft de reserve keepster in de spits na het uitvallen van Kim.

Maar nu de wedstrijd. Een voortkabbelende wedstrijd met weinig kansen. Ter Leede iets sterker, maar men wist de (weinige)kansen niet te benutten. Een beeld dat zich voortzette in de tweede helft. 0-0 leek op dat moment het resultaat te worden, maar uit een vrij trap van Louise wist Bente met het hoofd de bal in de verre hoek te koppen. 1-0. Rijsoord wisselde verdedigsters om alles op de aanval te gooien, maar dit leidde eigenlijk alleen maar tot kansen voor Ter Leede en uit een van de kansen was het Cindy die bijna de stand verdubbelde. Bijna. Eindstand verdiend 1-0.

Opstelling:
Bianca Kuyt, Jamie Kloots, Jorien van der Pool, Louise van der Marel, Bente Boogaard, Daveny Rodriguez, Gaby Rotteveel, Desirée van den Berg, Yvonne van de Bosch, Kim Stockmann (Cindy van Maris), Diana Groeneveld

vrijdag 11 januari 2008

12-01 Regen of geen regen

Het onderstaande bericht komt van de site van Rijsoord:

Rijsoord da1- Ter Leede da2 voor a.s.zaterdag gaat altijd door, wordt het hoofdveld afgekeurd , dan wordt er op kunstgras gespeeld(regels KNVB)

donderdag 10 januari 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 14 (2)

Rijsoord - Ter Leede 2
De thuisclub is echt nog niet afgeschreven, want bij winst is de spanning weer volop terug. Rijsoord is thuis onberekenbaar, alle punten die men heeft (7) zijn gescoord in thuiswedstrijden, en dat geeft hoop voor het verloop van de competitie. Rijsoord zal er alles aan doen om degradatie af te wenden, maar tegen Ter Leede 2 zijn de vooruitzichten niet goed te noemen. Dit seizoen verloor men met 5-0 in Sassenheim, vorig seizoen werd het in Ridderkerk.... 2-9. Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen, de reserves van de landskampioen mikken op een 3e plaats, daar waar men nu al staat, bij winst kan men uitlopen op de concurrentie om de 3e plaats, toch een mooie positie.


Bron: vrouwenvoetbal.nl

woensdag 9 januari 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 14

Even kijken wat krijgen we nog meer, oh ja, we gaan even van onderafaan de zaken in ogenschouw nemen. Het voorlaatst staande Rijsoord krijgt het derde op de ranglijst staande Ter Leede 2 op bezoek, wij denken daarbij aan winst voor de bollenploeg

Rijsoord – Ter Leede 2
Eerst verloor Rijsoord thuisspelend 3 x achter elkaar, daarna volgde er een gelijkspel waarna zomaar ff 2 x werd gewonnen, thuisdoelsaldo: 11-16.
Ter Leede 2 op avontuur verloor 2 x op vreemde bodem. 1 x speelde men gelijk en 4 x was er winst, uitdoelsaldo: 19-11.
5- 0 in het voordeel van Ter Leede 2 was de uitslag tijdens het 1e treffen!


Overgenomen van ladiessoccer.nl

zondag 6 januari 2008

Jarig

Vandaag is Melanie Kruys jarig. Gefeliciteerd!