vrijdag 15 februari 2008

Foto's

Van de vorige wedstrijd tegen Reiger Boys zijn door Leo Soeters foto's gemaakt. Deze zijn terug te vinden op vrouwenvoetbal.nl.
Zie hieronder:
Link 1
Link 2

maandag 11 februari 2008

Ter Leede 2 - Reiger Boys 1-5

Tsja, 5-1 verlies lijkt heel wat, is ook heel wat, maar het is zondermeer een zeer geflatteerde uitslag. Ter Leede speelde goed en in alles leek het een close wedstrijd te worden. Een foutje van de keeper leidde tot een 1-0 achterstand. Toen vervolgens uit een onterechte vrije schop de 2-0 volgde, liep Ter Leede achter de feiten aan.
Die onterechte vrije trap was er een van velen. De scheidsrechter was wat mij betreft , zachtjes uitgedrukt, niet op zijn best en leek ook nogal partijdig (4 vrije schoppen voor Ter Leede, 37 tegen! en om fĂștiliteiten). De speelsters van Reiger Boys hadden waarschijnlijk net een cursus acteren gevolgd, want als er een speelster van Ter Leede maar in de richting van een van hen wees, storte ze zich kermend neer. Zelfs bij de wedstrijd Estudiantes de la Plata tegen Riverplate die ik laatst mocht aanschouwen lieten de Argentijnen niet zo een staaltje van acteren zien. Dus petje af voor de acteercoach.
Maar goed, in de tweede helft scoorde Reiger Boys nog drie maal en maakt Priscilla bij de stand van 4-0 de tegentreffer.

Opstelling:
Cindy van Maris, Bente Boogaard, Angela Wolvers , Melanie Kruys (Kimberley Vermey), Jorien van der Pool , Louise van der Marel, Desirée van den Berg, Michelle Seyen ten Hoorn, Daveny Rodriguez (Diana Groeneveld), Priscilla de Vos, Kim Stockmann