donderdag 29 november 2007

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 11

Wartburgia 2 – Ter Leede 2

Ter Leede 2 behaalde uit 10 duels 8 punten meer dan Wartburgia 2, leuk om te weten maar je koopt er geen brood voor, ook niet voor het grappige gegeven dat Ter Leede 2 als doelsaldo heeft 26-14 tegen 14-26 voor de Amsterdamstertjes. Wel denken wij dat Ter Leed 2 aan het langste eind zal trekken als ze flink hun best doen!
Wartburgia 2 verloor thuisspelend 2 x en 3 x was er het zoet der overwinning, niet verkeerd dus zoals dat wel het geval is bij het thuisdoelsaldo is: 10-11.
Ter Leede 2 deed het uitspelend een stuk beter, 1 x werd er gejammerd, maar liefst 4 x gingen ze uit hun dak, doelsaldo: 15-5.
bron: ladiessoccer

dinsdag 27 november 2007

KNVB-beker

Weliswaar gaat dit bericht niet over het tweede, maar bij de bekerwedstrijden wordt wel telkens een beroep gedaan op speelsters van het tweede. Vandaar hieronder de loting voor de achste finale.

Zoals je ziet, had de loting gunstiger gekunt. Berkel bijvoorbeeld. Maar een thuiswedstrijd tegen een eredivisie-team is natuurlijk een uitdaging. Ik wil die wedstrijd tegen die kruikenzeikers wel zien.

maandag 26 november 2007

Overpeinzing

Een zaterdag zonder Ter Leede 2, wat moet een toeschouwer dan? Juist... helemaal niets, een mooie kans om Sinterklaasinkopen te doen.
Het was natuurlijk zowiezo voor uw toeschouwer een rustig weekje, geen competitie, geen beker en geen vriendschappelijke wedstrijd dus weinig berichten voor de blog. Deze afgelopen week was dus eigenlijk een week om vast te wennen aan een voetballoze periode, tenslotte nog maar 3 competitiewedstrijden en dan is het winterstop.

Ik scan op berichten en de komende dagen lezen jullie meer.