donderdag 13 maart 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 19 (2)

1e KLASSE A: Geen gekakel maar spektakel verwacht bij SC 't Zand - Ter Leede 2.

Ter Leede 2 kan a.s. zaterdag Reiger Boys alvast een handje helpen bij het bereiken van het einddoel ~het kampioenschap~ door uitspelend bij SC ’t Zand tenminste een puntje te vergaren, of de Tilburgse formatie het zover zal laten komen is nog maar de vraag, ondenkbaar is het niet.
Indien SC ’t Zand dit duel in haar voordeel weet te beslissen dan heeft men de papieren voor het kampioenschap nog in eigen hand en wordt de spanning bovenaan de ranglijst in 1 A om te snijden!

SC ’t Zand – Ter Leede 2
SC ’t Zand zal er alles aan doen om de winst te pakken tegen Ter Leede 2, alleen dan houdt men de kampioenskansen nog in eigen hand! In eigen huis verloor de Tilburgse ploeg alleen van Reiger Boys, de overige duels 8 in getal werden gewonnen, het thuisdoelsaldo is indrukwekkend: 46-9.
Ter Leede 2, uitspelend was men tot 5 x toe succesvol, 1 x speelde men gelijk, 2 x volgde er verlies, uitdoelsaldo: 20-11.
SC ’t Zand won eerder dit seizoen nipt met 1-2 bij en van Ter Leede 2.


Bron: ladiessoccer.nl

woensdag 12 maart 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 19

woensdag 12 maart 2008
sc ´t Zand speelt tegen de nummer drie en moet in Tilburg winnen van de reserves van Ter Leede, want puntverlies betekent vrijwel zeker uitschakeling voor het kampioenschap. De strijd om de 3e plaats staat geheel open, minstens vier clubs kunnen de 3e plaats nog halen. Onderin gaat het tussen Berkel en Wartburgia 2. Wie van de twee gaat er samen met Rijsoord degraderen?

sc 't Zand - Ter Leede 2Een wedstrijd tussen de nummer twee en drie, maar qua punten is het geen topper. De thuisclub heeft 48 punten uit 17 wedstrijden, Ter Leede heeft er 29 uit 17 duels. Ter Leede zal er alles aan doen om als 3e te eindigen, dat zou een mooie prestatie zijn voor dit nieuwe elftal, vaak opgevuld met meisjes uit de jeugd. sc ´t Zand moet winnen anders lijkt het over te zijn ondanks nog een bezoek aan Reiger Boys. Volgende week komt RKSVO naar Tilburg, maar dat gaat dan om de strijd voor de KNVB beker, dus breken er belangrijke weken aan voor sc 't Zand. De 1e wedstrijd tegen TL werd 1-2 voor sc ´t Zand.


bron: vrouwenvoetbal.nl