woensdag 5 september 2007

voorbeschouwing competitiewedstrijd 2

Voorbeschouwing overgenomen van de site vrouwenvoetbal

cvv Berkel-Ter Leede 2
Wat is er aan de hand in Berkel en Rodenrijs? Vorige week voor de beker met 4-0 winnen, en dezelfde score binnenhalen bij de start van de competitie! Dat is nog eens een start, maar de weg is nog lang. Voor Ter Leede 2 is het precies het omgedraaide, verlies voor de beker, en zaterdag in Sassenheim wederom onderuit tegen Muiden. Dat zijn we niet gewend van de reserves van Ter Leede, maar meerdere speelsters zitten nu bij het eerste elftal, dus verklaarbaar is het wel. Het gaat er zaterdag wel om spannen op Sportpark Het Hoge Land.

Ter Leede 2 - sc Muiden 0-1

Het resultaat, de 1-0 nederlaag was onverdiend. Een lucky goal van Muiden, de bal waaide door de wind gedragen net naast de voor Muiden goede kant van de paal.
Aan de andere kant wilde de bal er niet in. Een geheide strafschop, na een overtreding van achteren op Louise in de 16, werd Ter Leede onthouden.



met dank aan ladiessoccer.nl

Opstelling:
Bianca Kuyt, Amanda van Gils, Saskia Drommel (Emma Birnie), Jorien van der Pool, Gabriella Mosk, Bente Boogaard, Louise vn der Maarel, Lydia de Vos, Yvonne van den Bosch, Kim Stockman, Daveny Rodriquez (Nadine Bier)

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 1

Voorbeschouwing overgenomen van de site vrouwenvoetbal

Ter Leede 2 - sc Muiden

Voor de thuisclub was de beker afgelopen zaterdag een domper. De cijfers 3-5 stonden op het bord, en nu komt het stugge Muiden op bezoek. De talenten moeten er staan, en zullen er ook staan, voorspellen wij. Muiden kende een goede voorbereiding. Opnieuw staat Albert van den Berg langs de lijn, samen met Gea van Gent. Het elftal zal zeker om de bovenste plaatsen gaan spelen. Er zijn veel nieuwe speelsters richting Muiden gegaan, dus zeker in de breedte is de club er sterker op geworden.

Het begin

Als toeschouwer kom je er achter dat, begrijpelijk, de meeste aandacht uitgaat naar het eerste team van een vereniging. Er zijn ook geinteresseerden in het tweede team en voor hen is deze blogger bestemd. Op het moment van schrijven is de eerste competitiewedstrijd al geweest dus de volgende berichten gaan terug in de tijd.