donderdag 21 februari 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 17 (2)

Oostkapelle - Ter Leede 2
De Zeeuwen hebben 24 punten, 12 thuis en 12 punten uit, beter kun je het niet verdelen. Vorig seizoen werd het op Sportpark Duinhelm 3-3, dit seizoen werd het in Sassenheim 2-4, dat zijn toch mooie cijfers voor Oostkapelle. Ter Leede 2 is sterk genoeg om uiteindelijk de 3e plaats vast te houden, tenzij de thuisclub wint, want dan is het verschil nog maar 1 punt.

Bron: vrouwenvoetbal.nl

woensdag 20 februari 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 17

Na weer een weekje rust wordt de busreis aanvaard naar Oostkapelle. Op
ladiessoccer verscheen het volgende bericht:

....Bij het duel Oostkapelle – Ter Leede 2 zal de spanning ontbreken, de Sassenheimse formatie staat weliswaar 3e op de ranglijst maar het heeft inmiddels al een achterstand van niet minder dan 20 wedstrijdpunten op leidster Reiger Boys, Oostkapelle dat 5e staat heeft 24 punten, precies de helft van de Heerhugowaardse ploeg, dus waar hebben we het nog over? Precies over een vriendschappelijk partij’tje voetbal.......

Oostkapelle – Ter Leede
Oostkapelle won in Zeeland 4x waaronder de laatste 2 x, tot 3 x toe gingen de tegenstandsters er net de winst vandoor, thuisdoelsaldo: 14-11.
Ter Leede doet het tot op heden uitspelend niet onaardig, 5 x werd er gewonnen; 1 x volgde er een gelijkspel, 2 x was er verlies, uitdoelsaldo: 20-11.
In Sassenheim won Oostkapelle indertijd met 2-4 van Ter Leede 2.