woensdag 2 april 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 21

CSW – Ter Leede 2
CSW speelt een onderonsje met Ter Leede 2, degene die wint loopt het risico om als 3e in de eindrangschikking te eindigen. Thuisspelend won CSW 6 x; 1 x volgde er een puntenverdeling; 3 x was er verlies, thuisdoelsaldo: 18-15.
Ter Leede 2 speelde dit seizoen opvallend onopvallend t.g.v. de start van de eredivisie, tijdens uitwedstrijden bleek men opvallend op te vallen, 6 x was er winst; 1 x een gelijkspel en 3 x een nederlaag, uitdoelsaldo: 22-19.
In eigen huis zag Ter Leede 2 kans om CSW met 3-2 te kloppen.


Bron: ladiessoccer.nl

dinsdag 1 april 2008

Jarig

Vandaag is Nathalie Qaqaya jarig

Bonne Anniversaire

maandag 31 maart 2008

Ter Leede 2 - Smerdiek 0-3 (2)

Wedstrijd: Ter Leede -- Smerdiek
Datum: 29-03-2008
Plaats: Sassenheim
Ronde: competitie
Ruststand: 0--0
Eindstand: 0--3
Reporter: W.Scherpenisse

--------------------------------------------------------------------------------

Smerdiek dames als één blok naar de overwinning.
Smerdiek speelde tegen de nummer drie van de ranglijst uit bij Ter Leede. Met het gegeven dat er zes vaste basis speelsters ontbraken zou het een zeer moeilijke opgave zijn om er te winnen. Smerdiek zit sinds de winterstop met behoorlijk wat blessures, dan komen de schorsingen van de dames Angelique Hage en Marijke Vleminxks er ook nog bij, dan wordt het moeilijk aanvullen daar het 2e team kampioen kan worden en niet mag verzwakken. Maar de dames die nu meededen gaven deze middag werkelijk alles. De start was voor Ter Leede het eerste kwartier speelden de dames van Ter Leede op de Smerdiek helft, gelukkig voor Smerdiek konden ze geen uitgespeelde kansen creëren. Na een Kwartier kreeg Smerdiek meer greep op de wedstrijd , alle speelsters hadden verschrikkelijk veel inzet , Ter Leede had daar veel problemen mee. Een mooie aanval van Martine de Witte en Suus Hopstaken had meer verdiend , de keepster van Ter Leede keerde hun inzet goed. Een paar minuten later een mooie aanval van Lenny Stoutjesdijk , die zeer goed speelde , ze bediende Suus die op haar beurt Cynthia Kramer in stelling bracht, helaas ging Cynthia haar schot net over de lat. Het was bijna rust toen Marine de witte met Suus Hopstaken goed door gingen helaas ging hun actie iets te lang door zodat de keepster redding kon brengen.

Na de thee was het Smerdiek dat met veel inzet Ter Leede terug drong. Een Corner van lenny Stoutjesdijk werd door iedereen gemist inclusief Ter Leede de bal ging net voorlangs. Een combinatie tussen Martine de Witte en Suus Hopstaken belande met een goed schot van Suus in het zijnet. Na een kwartier een pass precies op maat van Tina Dujakovic op Suus Hopstaken , Suus schoot de bal prachtig in de verste hoek en het was 0—1. Ter Leede probeerde terug te komen en kreeg een paar mogelijkheden voor het doel van Smerdiek, gelukkig was keepster Conny van der Laak in topvorm en pakte de inzetten goed. Na een halfuur een mooie pass van Wendy Metske op Lenny Stoutjesdijk die gelijk doorkopte op Martine de Witte die op haar beurt eerder bij de bal was dan de keepster van Ter Leede, Martine gaf een lobje beheerst over de keepster , schitterend doelpunt 0—2. Smerdiek ging door met het vast zetten van Ter leede . In de veertigste minuut was het weer lenny Stoutjesdijk die Suus Hopstaken vrij voor de keepster zette, Suus passeerde de keepster zeer mooi en maakte er 0—3 van . Een dik verdiende overwinning voor Smerdiek dames die met veel strijd en inzet deze middag de drie punten mee naar huis namen. Ook de dames Ilse Polderman en Mariska Slager die nog achterop kwamen omdat het tweede was afgelast speelden een prima invalbeurt. Zaterdag komt kampioenskandidaat Reiger Boys naar Smerdiek,,bij een overwinning zal de kampioenvlag uitgehangen kunnen worden voor de Reigers, Smerdiek gaat proberen om goed partij te geven tegen deze ploeg aanvang 12.30 uur.


Bron: vrouwenvoetbal.nl

zondag 30 maart 2008

Ter Leede 2 - Smerdiek 0-3

Tsja, een onnodige nederlaag.
De wedstrijd begon zo goed, het eerste half uur werd heel goed getikt en gespeeld, hoewel wat minder kwam Smerdiek er in het laatste kwartier ook niet aan te pas. Zelf werden weliswaar ook niet veel kansen geschapen, maar het beloofde wel iets voor de tweede helft.
Die viel tegen, zwaar tegen. Na de 1-0 voor Smerdiek ontstonden er nog een paar grote kansen, waaruit niet werd gescoord. Via het kick and rush principe en het niet adequaat ingrijpen in de verdediging wist Smerdiek zelfs nogmaals 2 x te scoren. Eindstand 0-3!


om treurig van te worden



Echter de derde plaats is nog steeds haalbaar. Volgende week de uitwedstrijd tegen CSW, die wel moet worden gewonnen!



opstelling:
Bianca Kuyt, Yvonne van de Bosch, Pieneke Remmelzwaal, Melanie Kruys, Bente Boogaard,
Kimberly Vermey (Jamie Kloots), Sabine de Vreede (Senna ... ), Michelle Seyen ten Hoorn, Daveny Rodriquez, Désiree van den Berg, Diana Groeneveld