donderdag 24 januari 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 15 (2)

Ter Leede 2 - FC Rijnvogels
De meiden en staf uit Katwijk gaan op bezoek in Sassenheim. Daar wachten de reserves van Ter Leede. Dat er doelpunten vallen is wel zeker. Ter Leede scoort uit en thuis altijd, staat vast op een keurige 3e plaats en won eerder dit seizoen al van hun tegenstander met 2-6. Rijnvogels is buiten Katwijk minder goed op dreef, alleen bij Stedoco kon men winnen, de overige zes wedstrijden werden verloren. Op Sportpark Roodemolen is het zaterdag weer een vrouwendag. Eerst spelen de vrouwen van 2, gevolgd door het 1e elftal wat RVVH ontvangt.


Bron: vrouwenvoetbal.nl

woensdag 23 januari 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 15

......Ter Leede 2 behoudt a.s. zaterdag in ieder geval de 3e plaats op de ranglijst ook al zou het verliezen van FC Rijnvogels dat op bezoek komt. De bezoeksters zijn na een slechte start aardig opgebloeid en kunnen nog wel een paar puntjes gebruiken!.....

Ter Leede 2 – FC Rijnvogels
Ter Leede 2, voor de ploeg uit Sassenheim staat er niets meer op het spel, winnen hoeven ze niet maar willen ze natuurlijk wel en tegen het op bezoek komende FC Rijnvogels krijgen ze de kans, of ze die zullen benutten valt vooraf niet te zeggen omdat de Katwijkse ploeg de punten nog goed kan gebruiken. Bij FC Rijnvogels werd het indertijd 2- 6 in het voordeel van Ter Leede. Zes thuisduels leverden Ter Leede (2) 3.overwinningen op en eveneens 3 nederlagen, thuisdoelsaldo: 14-11.
FC Rijnvogels speelde 7 duels op vreemde bodem, echt succesvol waren ze daarbij niet, 1 x werd er winst geboekt, de andere 6 duels eindigden in verlies, uitdoelsaldo: 7-24.


Bron: Ladiessoccer.nl

dinsdag 22 januari 2008

Jarig

Vandaag is Jamie Kloots jarig. Gefeliciteerd!