HARTELIJK GEFELICITEERD

woensdag 26 maart 2008

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 20 (2)

Ter Leede 2 - Smerdiek
Hier valt op dat Ter Leede 2 het moet hebben van uitwedstrijden, want daarin werden de meeste punten bijeen gespeeld. Ter Leede 2 zal met een eventuele 3e plaats zeer tevreden zijn, het zal een uitstekend resultaat zijn voor dit team wat veel nieuwe gezichten kent, maar zeker ook veel jonge talenten die dit seizoen mochten debuteren op landelijk niveau. Smerdiek is wisselvallig, speelt af en toe de pannen van het dak, maar kon laatst niet winnen van Rijsoord ondanks een 2-0 voorsprong. Smerdiek aast op een top 5 klassering en hoopt op een goed resultaat in Sassenheim. De 1e wedstrijd ging naar Ter Leede, het won met duidelijke cijfers: 1-6

Bron: vrouwenvoetbal.nl

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 20

De rest van de wedstrijden in de 1e klasse zijn uitsluitend voor de statistiek, Ter Leede 2 ~derde op de ranglijst met maar liefst 22 punten achterstand op Reiger Boys en bovendien nog een wedstrijd meer gespeeld~ ontvangt Smerdiek;

Ter Leede 2 als 3e op de ranglijst ver verwijderd van de top neemt het thuisspelend gezellig tegen het Zeeuwse Smerdiek op, in eigen omgeving deed Ter Leede 2 het redelijk, 4 x was er een overwinning; 1 x een gelijkspel, 4 x werd er verlies geleden, thuisdoelsaldo: 20-20, mooier kunnen we het niet maken!Smerdiek kwam op vreemde bodem maar moeilijk uit de voeten, alleen het allerlaatste uitduel werd in winst omgezet, voordien waren er trouwens maar 2 nederlagen maar wel 5 gelijke spelen, uitdoelsaldo: 11-15.
In Zeeland rolde Ter Leede 2 Smerdiek met 1-6 op!

Oostkapelle Da1 – Ter Leede Da 2

22 maart Oostkapelle Da1 – Ter Leede Da 2 (1-2)
Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Ter Leede op programma. De uitwedstrijd werd een overwinning voor ons; dit was een spannende wedstrijd waarbij de scheids erg gemakkelijk penalty’s uitdeelde.
Deze wedstrijd is belangrijk voor ons, want bij winst kunnen we de derde plek overnemen. ‘s Ochtends werd er al druk naar elkaar gesmst of het toch door zou gaan, want de weersomstandigheden waren de laatste dagen niet echt al te best.
En rond 10 uur stond dan ook op de site van OKP dat de wedstrijd door zou gaan. Om half 3 stonden beide teams klaar voor een zware pot.
En de pot begon ook zwaar voor ons, binnen 5 minuten kregen we al een goal tegen. We stonden nog niet zoals we moesten staan en Ter Leede profiteerde hiervan. Wij waren nu wakker geschud en gingen beter voetballen. Er kwamen mooie acties en combinaties en door goed verdedigingswerk kwam Ter Leede niet dicht meer bij het goal. Shamila kreeg enkele kansen maar die gingen er niet in. Ook een vrije trap van Annemiek wilde er niet. Mieky probeerde het ook nog met haar linkerpoot, maar ook deze bal ging net naast. Na een dubieuze terugspeel bal werd het in de 16 een scheidsbal waarbij de bal bij Inge belandde, maar ook Inge kon de keepster niet passeren. Mindy en Marjolein hadden ook nog mooie kansen maar allebei de kansen brachten de rust stand niet op de verdiende 1-1.
De tweede helft. Mirjam komt in het veld voor Mieky, waardoor Shamila op rechts komt te spelen, Mir in spits en Marjo links voor. Ter Leede gaat wat meer aanvallen en scoort vanuit een corner de 0-2. Toch blijven we er voor vechten en de kans op de 1-2 komt ook bij Shamila, na een mooie steekpass van Mirjam. Helaas schiet ze over. Uiteindelijk valt de 1-2, na een fout van de keeper waarbij ze de bal tegen Wendy haar knie schiet ( Wendy was er ingekomen voor Lianne). Jammer genoeg was dit de ook de eindstand. Volgende week tegen Stedoco en dan gaan we proberen de drie punten in Oostkapelle te houden.
Als laatste nog een bedankje voor de toeschouwers die in de barre weersomstandigheden ons toch bleven aanmoedigen!

Opstelling Oostkapelle:
1 Joska Lamper,2 Lianne de Nooijer ('60 Wendy Barentsen),3 Nancy Bahadoer,4 Inge Lugtenburg,5 Salina Schipper,6 Mindy Hengst, 7 Marijke van den Dries,8 Annemiek Roovers,9 Marjolein van Ingen,10 Shamila Hamers (75 Anne Boonstra ),11 Mieky Peterson ('45 Mirjam van Belzen)

5e minuut 0-1
53e minuut 0-2
80e minuut 1-2 Wendy Barentsen

zondag 23 maart 2008

Oostkapelle - Ter Leede 2 1-2

Regen, sneeuw, hagel en veel wind waren het decor voor deze wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat de harde wind over de as van het veld nadelig was voor hen die tegen de wind inspeelden. Dit gaf dan ook twee verschillende wedstrijden te zien.
In de eerste helft een aanvallend Oostkapelle dat geen vuist kon maken nadat na zo'n 5 minuten Angela Wolvers voor de 1-0 voor Ter Leede had gezorgd.
In de tweede helft een aanvallend Ter Leede dat uit een corner door een kopbal van Pieneke op 2-0 kwam. De wedstrijd leek daarmee gespeeld, maar bij een van de spaarse aanvallen van Oostkapelle schoot Cindy de bal tegen een tegenstandster aan waarna deze tergend langzaam over de doellijn rolde 2-1. Verder kwam Oostkapelle niet.