Jarig

Vandaag is Pieneke Remmelzwaal jarig. Gefeliciteerd.

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 13 (2)

Ter Leede 2 – Berkel

Ter Leede 2 doet het op zich niet verkeerd, na de leegloop richting BVO’s is men er toch weer in geslaagd om een acceptabel team op de been te brengen, thuisspelend won het Sassenheimse team 2 x, tot 3 x toe viel er verlies te betreuren, thuisdoelsaldo: 11-9.
Voor Berkel begon het seizoen uitstekend met een overwinning op en bij Rijsoord, maar nadien werd er geen overwinning meer geboekt. Uitspelend wist men dus 1 x beslag te leggen op de winst en 1 x gelijk te spelen maar gingen de overige duels 4 duels verloren, uitdoelsaldo: 7-12. Eerder dit seizoen won Ter Leede 2 in Berkel met 0-2.

bron: ladiessoccer.nl

dinsdag 11 december 2007

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 13

Ter Leede 2 - cvv Berkel (zaterdag 14.30 uur)
Niet het 1e elftal begint om 14.30, maar het 2e team, het is omgedraaid, want de tegenstander van dames 1 komt uit Kerkrade, dat begint al om 11.30, een vreemde gang van zaken. De reserves van Ter Leede doen het gewoon goed dit seizoen. Met een compleet nieuw team dat keurig 3e staat, een knappe prestatie van Riny Blankespoor. De concurrenten voor de 3e plaats hebben zaterdag lastige wedstrijden voor de boeg, daar waar Ter Leede 2 toch moet kunnen winnen van haar tegenstander dat het als promovendus maar moeilijk heeft. Zes puntjes, maar alles is nog mogelijk, iedereen speelt nog tegen elkaar, dus Berkel geeft zich niet gewonnen en zal zeker punten gaan pakken.

bron: vrouwenvoetbal.nl

zondag 9 december 2007

Muiden - Ter Leede 2 3-1

De eerste wedstrijd van de tweede helft van de competitie. Thuis werd met 1-0 verloren en ook vandaag werd het onderspit gedolven. Na een ruststand van 1-0 voor Muiden zat het venijn in de staart. Na de 2-0 bracht Desirée de spanning terug door een panklare vrije trap van Bente in te koppen. alles werd op de aanval gegooid, maar het was Muiden die in de laatste minuut de 3-1 scoorde.
Conclusie: hard gewerkt, maar jammer van de drie onachtzame momenten in de verdediging. Volgende week tegen Berkel beter!?