zondag 23 maart 2008

Oostkapelle - Ter Leede 2 1-2

Regen, sneeuw, hagel en veel wind waren het decor voor deze wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat de harde wind over de as van het veld nadelig was voor hen die tegen de wind inspeelden. Dit gaf dan ook twee verschillende wedstrijden te zien.
In de eerste helft een aanvallend Oostkapelle dat geen vuist kon maken nadat na zo'n 5 minuten Angela Wolvers voor de 1-0 voor Ter Leede had gezorgd.
In de tweede helft een aanvallend Ter Leede dat uit een corner door een kopbal van Pieneke op 2-0 kwam. De wedstrijd leek daarmee gespeeld, maar bij een van de spaarse aanvallen van Oostkapelle schoot Cindy de bal tegen een tegenstandster aan waarna deze tergend langzaam over de doellijn rolde 2-1. Verder kwam Oostkapelle niet.