zaterdag 20 oktober 2007

Militair XI-tal in India (4)

Het Militair XI-tal heeft vandaag de wedstrijd om de derde en vierde plaats met 1-0 verloren van Frankrijk. Kim begon in de basis en werd in de 55ste minuut gewisseld.
Overigens won Korea goud door Duitsland in de finale met 5-0 te verslaan.

Voor de statistieken: Het enige doelpunt wat Korea in dit tournooi tegen kreeg was van Nederland. De kleinste overwinning van hen was 4-0!

donderdag 18 oktober 2007

Militair XI-tal in India (3)

Het Militair XI-tal heeft vandaag de halve finale met 5-1 verloren van Korea. De andere halve finale werd door Duitsland met 3-2 gewonnen van Frankrijk.
Nederland spoeelt dus om het brons tegen Frankrijk.
Of Kim nog gespeeld heeft is mij (nog) niet bekend.

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 7 (2)

Overgenomen van Ladiessoccer.nl

Stedoco 2 ontmoet een andere middenmoter Ter Leede 2 genaamd, de ploeg uit Hoornaar staat 4e op de ranglijst, de ploeg uit Sassenheim 6e. Beide teams zijn te klein voor een tafellaken en te groot voor een servet, ze spelen dus nergens meer om. Opvallend is wel dat het 2e team van Stedoco met 11 punten uit 6 duels en een doelsaldo van 9-9 vierde staat en de reserves van Ter Leede met 9 punten uit 6 en een doelsaldo van 15-9 zesde! Thuisspelend won Stedoco 1 x en 2 x werd er gelijkgespeeld, Ter Leede won eerst uitspelend 2 x om vervolgens 1x de boot in te gaan! Over het eindresultaat valt weinig te zeggen, het kan beide kanten uit, misschien is samen zullen we alles delen wel een optie!

woensdag 17 oktober 2007

Voorbeschouwing competitiewedstrijd 7 (1)

Overgenomen van vrouwenvoetbal.nl

Stedoco 2 - Ter Leede 2
Dit zijn altijd leuke wedstrijden, twee reserveteams tegen elkaar. Stedoco doet het nog steeds heel behoorlijk, het heeft al 11 punten, en is thuis nog ongeslagen. Afgelopen zaterdag scoorde Sanne Brand de gelijkmaker en de winnende goal voor haar elftal, de jeugdspeler komt van de Academie van Stedoco. Ter Leede heeft veel nieuwe speelsters, vandaar de drie nederlagen die het al moest incasseren. Daar staat tegenover de drie winstpartijen. Het kan dus alle kanten opgaan daar in Hoornaar, de winnaar staat goed in de top 5 genoteerd.

dinsdag 16 oktober 2007

Militair XI-tal in India (2)

Het Militair XI-tal heeft vandaag de tweede wedstrijd met 2-1 verloren van Frankrijk. De winnende treffer werd in de 90ste minuut gemaakt.
Kim begon op de bank en kwam in de 45ste minuut in het veld.
Nederland speelt nu de halve finale tegen Korea.

maandag 15 oktober 2007

Foto's

Van de wedstrijd tegen Oostkapelle zijn door de tegenpartij een aantal foto's gemaakt; die waarop speelsters van ons goed zichtbaar zien jullie hieronder.

zondag 14 oktober 2007

Militair XI-tal in India (1)

Het Militair XI-tal heeft vandaag de eerste wedstrijd met 4-0 gewonnen van Canada. Doelpuntenmakers Leoni Tromp, Judith Kuiper, Kelly Mauer en Nicole van Tuel. Of Kim nog heeft gespeeld is mij op dit moment niet bekend.

Ter Leede 2 - Oostkapelle 2-4

a een goed begin een sterker Oostkapelle dat na het missen van een grooet aantal kansen toch op 1-0 kwam. Snel hierna was de stand weer gelijk door een benutte strafschop van Saskia. Toch wist Oostkapelle nog een keer te scoren waardoor zij met een 2-1 stand konden gaan rusten. Een mijns inziens verdiende voorsprong.
Na de rust tapte Ter Leede uit een ander vaatje. Een afstandsschot van Bente zorgde dan ook voor de gelijkmaker.
Hierna eiste de scheidsrechter de hoofdrol op. Eerst floot hij bij een duel om de bal in het strafschiopgebied van Ter Leede voor een overtreding. Wiens? Tot ieders verrassing legde hij de bal op de stip. Dat betekende 2-3. Nog geen 5 minuten later gebeurde hetzelfde aan de andere kant. Alleen werd dit buitenkansje niet verzilverd.
De 2-4 is alleen nog goed voor de statistieken.