zondag 14 oktober 2007

Ter Leede 2 - Oostkapelle 2-4

a een goed begin een sterker Oostkapelle dat na het missen van een grooet aantal kansen toch op 1-0 kwam. Snel hierna was de stand weer gelijk door een benutte strafschop van Saskia. Toch wist Oostkapelle nog een keer te scoren waardoor zij met een 2-1 stand konden gaan rusten. Een mijns inziens verdiende voorsprong.
Na de rust tapte Ter Leede uit een ander vaatje. Een afstandsschot van Bente zorgde dan ook voor de gelijkmaker.
Hierna eiste de scheidsrechter de hoofdrol op. Eerst floot hij bij een duel om de bal in het strafschiopgebied van Ter Leede voor een overtreding. Wiens? Tot ieders verrassing legde hij de bal op de stip. Dat betekende 2-3. Nog geen 5 minuten later gebeurde hetzelfde aan de andere kant. Alleen werd dit buitenkansje niet verzilverd.
De 2-4 is alleen nog goed voor de statistieken.