zondag 27 januari 2008

Ter Leede 2 - Rijnvogels 2-1

Een wedstrijd, bijna in het teken van de terugkeer. Melanie die voor het eerst sinds 3 maanden weer op het veld stond en Kimberley die voor het eerst na anderhalf jaar!weer aan een wedstrijd begon.
Een wedstrijd die door de stormachtige wind bijna geen wedstrijd werd. Ballen die naast en uit leken te gaan werden door de wind in het veld gehouden, waardoor zich telkens weer verrassende situaties voordeden.
In het kort. Snel na aanvang een verdedigingsfout waarna Rijnvogels makkelijk scoorde. Halverwege de eerste helft maakte Angela uit een vrije schop de gelijkmaker. Eerst ver in de tweede helft kon Daveny na goed doorzetten van Diana de 2-1 intikken.
Een overwinning die toch wel verdiend was met name door het iets beter combinatiespel dan de tegenstander en de vertoonde inzet.

Opstelling:
Cindy van Maris, Bente Boogaard, Jorien van der Pool, Melanie Kruys, Angela Wolvers, Kimberley Vermey (Diana Groeneveld), Louise van der Marel, Michelle Seyen ten Hoorn, Yvonne van de Bosch, Desirée van den Berg, Daveny Rodriguez

Geen opmerkingen: